همانطور که میدانید خمیرگیر دستگاهی است که از آن به جهت هم زدن و تهیه ی انواع خمیر استفاده می شود. این دستگاه علاوه بر مخلوط کردن و تهیه خمیر به عنوان میکسر و برای هم زدن گوشت و دیگر مواد غذایی نیز بکار می رود.
از خمیر گیر صنعتی میتوان در تجهیزات قنادی و نانوایی ها استفاده کرد. بطور کلی برای تهیه خمیر با این دستگاه لازم است آرد و آب را با دیگر افزودنی ها در داخل پاتیل یا دیگ خمیر گیر ریخته تا بعد از روشن کردن دستگاه و چرخش چنگک یا پارویی خمیر آماده شود. خمیرگیرها در ابعاد و ظرفیت های مختلفی تولید می شوند و شما باید حتما میزان آرد را متناسب با ظرفیت دستگاه در داخل مخزن خمیرگیر بریزید.
ما پیش تر در مقاله ای جداگانه به معرفی “انواع دستگاه خمیر گیر“ پرداخته ایم پس برای آشنایی با مدل های مختلف این دستگاه مطالعه ی این مقاله را از دست ندهید.
از جمله ویژگی های مهمی که یک دستگاه خمیرگیر باید داشته باشد در ذیل آورده شده است:
گیربکس با کیفیت
گیربکس های خمیرگیرهای ابتکار استیل قدرت و کیفیتت بالایی داشته و شما می توانید به صورت مداوم و طولانی مدت از دستگاه استفاده نمایید. این گیربکس ها در اثر گذشت زمان دچار خرابی و فرسودگی نخواهند شد.
پاروهای دو شاخه
معمولا پاروهای دستگاه خمیرگیر به صورت دوشاخه طراحی می شوند اما در صورتی که مشتری بخواهد می توان پاروها را به صورت سه شاخه نیز ساخت.
میکروسوئیچ حفاظ
دستگاه های خمیرگیر مجهز به میکروسوئیچ قطع کن هستند و این امر ایمنی دستگاه را تا حد چشمگیری افزایش خواهد داد.
جنس خمیرگیر
برای ساخت بدنه ی خمیرگیر باید از بهترین و با کیفیت ترین متریال استفاده شود. در ساخت بدنه و پارویی دستگاه خمیر گیر از بهترین و باکیفیت ترین استیل ضد زنگ استفاده شده و این امر باعث بالا رفتن کیفیت دستگاه خواهد شد.
میزان مصرف برق
دستگاه های خمیر گیر ابتکار استیل به نوعی طراحی شده اند که قابلیت اتصال به برق شهری را داشته و مصرف برق پایینی نیز دارند.
انواع مدل های خمیرگیر خانگی و صنعتی
انواع خمیرگیرهای تولیدی و بررسی دستگاه خمیرگیر توسط ابتکار استیل به شرح ذیل می باشند:
خمیر گیر 5 کیلویی: جداسازی دیگ از بدنه به منظور شستشوی ساده ی خمیرگیر از جمله ویژگی های این محصول است.
خمیر گیر 8 کیلویی: این دستگاه وزنی برابر با 50 کیلوگرم داشته و دارای پاروی 2 شاخ و 3 شاخ می باشد.
خمیر گیر 15 کیلویی: این محصول از بهترین متریال ساخته شده و بدنه ای ضد خش، ضد زنگ و رطوبت دارد.
خمیر گیر 20 کیلویی: این مدل خمیرگیر مناسب برای 12 کیلوگرم آرد بوده و می توان به عنوان میکسر گوشت نیز از آن بهره برد.
خمیر گیر 30 کیلویی: این محصول 2 سرعت متفاوت داشته و برای مصارف صنعتی نیز مناسب است، قابلیت اتصال به برق صنعتی را داشته و پاروهای آن در 3 جهت مختلف حرکت می کنند.
خمیر گیر 40 کیلویی: این دستگاه وزنی برابر با 150 کیلوگرم دارد، پاروهای خمیرگیر 40 کیلویی در 5 حالت مختلف حرکت می کنند.
خمیر گیر 60 کیلویی: در این نوع خمیرگیر زمان کار دستگاه به صورت اتوماتیک تعیین می شود.
خمیرگیر 120 کیلویی: کلید راه اندازی و برنامه ریزی اتوماتیک، بهره گیری از سه نوع موتور 2، 2.5 و 3 اسب بخار از جمله ویژگی های مهم خمیر گیرهای 120 کیلویی صنعتی هستند.
اگر قصد خرید دستگاه خمیر گیر خانگی یا صنعتی را دارید و نمی دانید کدام یک را خریداری کنید بهتر است به جهت مشاوره با کارشناسان ابتکار استیل تماس حاصل نمایید.
نکات مهم برای افزایش طول عمر خمیرگیر
از جمله نکات مهمی که توجه به آن ها باعث افزایش طول عمر دستگاه و بررسی دستگاه خمیرگیر می شود می توان به موارد ذیل اشاره کرد:
- همواره سعی کنید از برندها و مجموعه های معتبر اقدام به خرید نمایید.
- حتما با توجه به ظرفیت دستگاه داخل مخزن آن آرد بریزید.
- در صورت بروز کوچکترین مشکل در دستگاه خمیرگیر حتما برای تعمیر دستگاه خمیر گیر اقدام نمایید.
- لازم است بعد از هر بار استفاده بخش های قابل شستشوی دستگاه را به خوبی شسته و تمیز نمایید.
توجه داشته باشید که نحوه شستن خمیر گیر بسیار ساده می باشد و شما می توانید با جداسازی بخش های مختلف آن اقدام به شستشوی لگن یا پاتیل و پاروهای استیل دستگاه نمایید.